Selfhood

Voor de jassen van het Scandinavische merk Selfhood maken we graag wat ruimte vrij op de kapstok. De collectie heeft een vrouwelijke uitstraling, maar toch mag het strakke, minimalistische randje - dat we zo vaak zien bij Scandinavische merken - niet ontbreken. Het resultaat is een mooie collectie met verrassende details en oog voor verfijning en mooie materialen. Het merk Selfhood is onderdeel van het populaire Deense mannenmerk Revolution (RVLT).

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Selfhood is onderdeel van het populaire mannenmerk Revolution (RVLT) en de jarenlange ervaring die ze daar hebben opgebouwd, zie je terug in de collecties van Selfhood. Het enige verschil is dat ze zich niet focussen op een totaalcollectie, maar alleen op jassen en knitwear. Wat wel overeenkomt is de passie voor het neerzetten van een mooi kledingstuk, die jarenlang meegaat. 

Selfhood online

Wil je direct zien hoe de jas van Selfhood staat bij je nieuwe laarzen? Dan ben je welkom in onze winkels in Bergen en Alkmaar, waar we deze collectie hebben hangen. Bestel je liever online? Dan zit je hier helemaal goed, we zulen je webshopbestelling met liefde versturen. Kom ook eens langs in onze filialen in Hoorn, Egmond aan Zee, Amsterdam en Heiloo. We adviseren je graag!