Over ons

Webshop

Onze webshop bestaat sinds 2011 en wij verkopen online bijna 100 verschillende damesmode merken. Ons aanbod bestaat uit veel duurzame merken, want sustainability staat bij ons hoog in het vaandel. De collectie bij Tally-ho bestaat uit veel Nederlandse merken zoals Fabienne Chapot, King Louie, Circle of Trust, Penn & Ink, Kuyichi en By-Bar. Ook bieden wij veel buitenlandse merken aan zoals Modstrom, Bellerose, Des Petits Hauts, Armedangels. Wij zijn elk seizoen op zoek naar nieuwe merken die ons assortiment aan kunnen vullen, waardoor er voor jou nog meer te kiezen valt! Ons uitgangspunt is dat ons aanbod duurzaam, vernieuwend & draagbaar is. Naast kleding kun je ook bij Tally-ho terecht voor tassen, schoenen, verzorgingsartikelen, sieraden & accessoires!

Winkels

Naast onze webshop hebben wij in Noord-Holland nog zeven winkels. Onze winkels kun je vinden in Amsterdam, Alkmaar, Bergen, Beverwijk, Egmond aan Zee, Heiloo & Hoorn. Tally-ho is een echt familie bedrijf. In 1966 opende Gré Bontje de eerste winkel in Bergen. Deze winkel is inmiddels meer dan 50 jaar oud. Daarna nam haar zoon Kees Bontje het over. Hij opende het filiaal Hoorn in 1968, Heiloo in 1979, Alkmaar in 2001 en Egmond aan Zee in 2008. Sinds 2006 runt Barbara Bontje (de derde generatie) het bedrijf en in 2016 heeft zij het filiaal Amsterdam geopend. Onlangs hebben wij het filiaal in Beverwijk geopend! Bij de start in 1966 was Tally-ho de eerste boutique in Nederland en meteen al een succes. Wij verkochten vaak heel trendy kleding, bijvoorbeeld Levi's jeans geimporteerd uit Amerika en zelf gebleekt, of uit tuig leer gesneden riemen. Boven de winkel hadden wij een atelier waar kleding volgens de laatste trends gemaakt werd en direct beneden in de winkel verkocht kon worden, hierdoor trokken er dames van heinde en verre naar onze winkel om de laatste mode te shoppen! Gelukkig komen er nog steeds mensen uit het hele land naar onze winkels. Alle vestigingen zijn sfeervolle winkels waar onze klanten relaxed kunnen winkelen. Wij denken ook aan mee-winkelende partners: zo is er in elke winkel een leestafel of heerlijke bank om een lekkere kop koffie te drinken en wat te lezen. Kortom, je bent van harte welkom in één van onze winkels in Noord-Holland! See you soon!

De winkels en webshop die onder de handels- en merknaam Tally-Ho worden geëxploiteerd zijn onderdeel van de besloten vennootschap Tally-Ho BV, statutair gevestigd te Bergen NH, kantoorhoudende te Heiloo aan de Raadhuisweg 13, kvk nr 37051757 & btwnummer NL007766348B01