Collectie

Tally-ho heeft veel verschillende merken in de collectie, waaronder veel duurzame merken. De collectie bestaat uit dameskleding, accessoires en sieraden, voor ieder wat wils. Zoek je een nieuwe sustainable outfit? Dan ben je bij Tally-ho aan het juiste adres! Ook voor cadeautjes en verzorgingsproducten kun je bij ons terecht. Happy shopping!

Dameskleding Tally-Ho

Tally-ho is persoonlijk, ook online. Wij kiezen de kleding, schoenen, tassen en accessoires die wij zelf leuk vinden en weten dat onze klanten daar ook op rekenen. Jij vindt bij ons altijd de mooiste collecties van de bijzonderste merken uit binnen- en buitenland. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan, daarom streven wij ernaar zoveel mogelijk duurzame merken te verkopen! 

Unieke kledingcollectie

De collectie van Tally-ho is uniek, omdat ze heel uitgebreid is en toch steeds van een herkenbare stijl uitgaat. Het is een evenwichtig assortiment waarvan we hopen dat je er inspiratie uit put, zodat je geweldig kunt combineren en bijvoorbeeld van verschillende merken één verfrissende outfit samenstelt. Zo creëer je je eigen stijl met de collectie van Tally-ho.

Veel mode bij Tally-ho komt uit Nederland, we vinden het mooi om ontwerpers uit eigen land extra in het zonnetje te zetten. Nederland heeft voor de modeliefhebbers zeker veel te bieden! Uiteraard kijken we ook over de grens, bij ons vind je de beste modemerken uit Scandinavië, Duitsland, België, Amerika en de rest van de wereld. Als het maar past bij de stijl van Tally-ho!

Meer dan kleding!

Tally-ho heeft van de verschillende merken heel brede collecties, meer dan kleding alleen. Bij ons koop je ook mooie schoenen, stoere tassen en de leukste sieraden en accessoires om je outfit helemaal compleet te maken. Denk aan kleurrijke sjaals, prachtige leren riemen, armbanden en meer. We overtreffen graag je verwachtingen. Van bekende jeansmerken hebben wij natuurlijk de spijkerbroeken, maar ook de tops en shirts die je misschien niet met dat merk associeerde, maar wel gewoon heel mooi zijn.

Tally-ho: de complete collecte voor de complete outfit. Je vindt onze kleding, tassen, schoenen, sieraden en accessoires uiteraard in onze filialen in Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Heiloo, Egmond en Bergen, maar dus ook op deze website. Bestellen is eenvoudig. Bij Tally-ho kun je online je outfit samenstellen, wij zorgen ervoor dat de mode naar je toekomt.