Kadobonnen sparen & verzilveren

 

Automatisch kadobonnen sparen

Een leuke bijkomstigheid als je bij Tally-ho shopt: je spaart bij ons voor kadobonnen! Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop, ingelogd bent en een klantenkaart bij ons hebt, spaar je automatisch mee voor Tally-ho kadobonnen. 

Zo makkelijk werkt het!

Per bestede euro ontvang je één punt. Spaar je tweehonderd punten of meer, dan ontvang je een Tally-ho kadobon ter waarde van €8. Wanneer je dus voor €200 besteld, ontvang je één kadobon van €8. Bij besteding van €400 ontvang je een kadobon van €16, en zo verder. De bon wordt, na het behalen van de tweehonderd punten of een veelvoud hiervan, via e-mail naar je verstuurd. De kadobon kun je daarna in de webshop verzilveren, maar natuurlijk ook in één van onze winkels in Alkmaar, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Hoorn, Amsterdam & Beverwijk. 

Kadobon verzilveren  

De kadobon van 8 euro kan tijdens het afrekenproces ingevoerd worden. Je dient hiervoor wel ingelogd te zijn. De barcode die op de kadobon staat, kun je invullen in het daarvoor bestemde vakje. Het bedrag halen wij dan direct van je bestelling af! Krijg je de melding dat de code niet klopt? Probeer dan de code over te typen, in plaats van de code te kopiëren. Uiteraard is het mogelijk om meer bonnen tegelijk te verzilveren. De bonnen blijven altijd geldig omdat er geen datum aangekoppeld is, zelfs tijdens de sale-periode kun je deze verzilveren! Ook kunnen de "normale" kadobonnen online verzilverd worden!