Ruilen & Retourneren

Retourneren:

Niet tevreden over je aankoop? Ruil deze voor een ander artikel naar wens of retourneer je aankoop. Ook artikelen gekocht in de Sale kunnen retour gestuurd worden. 

1. Bij je bestelling vind je een retourformulier, vul deze zo volledig mogelijk in. Ook als de bestelling in de winkel wordt geretourneerd dient het retourformulier volledig te zijn ingevuld.

2. Stuur het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug. De artikelen dienen ongedragen en in originele staat te zijn. De kosten voor een retourzending zijn voor de klant. Stuur het artikel dat je retour wilt sturen met de originele bon, prijskaartjes, merklabels en het ingevulde retourformulier naar onderstaand adres: 


Tally-ho webshop
Oude Bergerweg 9-C
1862 KH Bergen NH

De verantwoordelijkheid voor de retourzending ligt bij de afzender. Daarom adviseren wij de artikelen met een track & trace nummer te versturen via PostNL.

3. Retouneren in één van onze winkels is gratis. U krijgt het aankoopbedrag niet direct terug, dit geschiedt via de Webshop. Let op: tijdens de Sale-avond kunnen wij helaas, vanwege de enorme drukte, geen retouren aannemen in onze winkels. 

4. Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen en verwerkt, sturen wij een bevestiging per mail en wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op het opgegeven IBANnummer.

Ruilen:

Wil je een artikel omruilen voor een andere maat? Neem dan contact met ons op via mail: webshop@tally-ho.nl of telefonisch op 072-7112107. Wij kijken dan voor je na of de juiste maat nog voorradig is. Het artikel is pas voor je gereserveerd als je van ons een e-mail terug hebt ontvangen. Daarna verzenden wij de juiste maat van het artikel. Je hoeft dan geen dubbele verzendkosten te betalen (voor bestellingen onder €49,95). Let wel: de kosten voor de retourzending zijn voor u als klant.