Dr. Denim

De spijkerbroeken van Dr. Denim vallen op en dat maakt ze leuk. Dit jeansmerk uit Göteborg, Zweden, is dan ook bekend geworden met collecties waarin de beroemde spijkerstof op z’n allermooist is. Spijkerbroeken zijn voor de ontwerpers van Dr. Denim een vorm van kunst. Ze laten hun creativiteit erop los en veranderen zo het beeld dat mensen van spijkerbroeken hebben.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spijkerbroeken zijn een praktisch kledingstuk, maar ook een echt mode-item, dat je bij veel verschillende outfits kunt laten passen en ook in veel situaties kunt dragen. De laatste jaren staat de spijkerbroek weer volop in de belangstelling en ontwerpers van Dr. Denim laten zien dat je er meer mee kunt dan menigeen denkt. Dr. Denim maakt spijkerbroeken mooier.

Dr. Denim online

Je bestelt de stoere jeans van Dr. Denim online bij Tally-ho. Wij houden van collecties die stoer en vrouwelijk zijn, onze broeken van Dr. Denim passen perfect in dat beeld. Je kunt ze ook schitterend combineren met andere merkkleding uit ons brede assortiment. Tally-ho heeft ook winkels in Alkmaar, Hoorn, Egmond, Bergen en Heiloo, daar kun je natuurlijk ook altijd eens langskomen. Tot ziens bij Tally-ho!