Filteren op
Artikelgroep
  1. Truien (2)
  2. Vesten (2)
Maat
Kleur
Prijs
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Inti

Het merk Inti is bekend van de hoge kwaliteit knitwear, de eigentijdse ontwerpen en hun eerlijke manier van produceren. Dit van oorsprong Nederlandse merk werkt nauw samen met de inheemse bevolking van Zuid-Amerika om zo de beste wolkwaliteit en goede arbeidsomstandigheden te kunnen garanderen. Handgemaakte knitwear die past in het hedendaagse modebeeld, dat is Inti.

4 producten

Toon per pagina
hand gebreide trui van alpaca mix met ajour details azalea my7909
Inti
hand gebreide trui van alpaca mix met ajour details azalea my7909
Vanaf € 209,00
zacht gebreid vest met kabelpatroon  my7902
Inti
zacht gebreid vest met kabelpatroon my7902
Vanaf € 249,00
ecru gebreid vest van alpaca wol  my4911
Inti
ecru gebreid vest van alpaca wol my4911
Vanaf € 229,95
handgemaakte trui van alpaca mix met ingebreid dessin my1930multi
Inti
handgemaakte trui van alpaca mix met ingebreid dessin my1930multi
Vanaf € 189,50

Inti is de zonnegod van de Inca’s. De naam van dit merk verwijst dus nadrukkelijk naar Zuid-Amerika en de rijke geschiedenis van de volkeren van Ecuador, Peru en de omliggende landen. Inti straalt en valt op, dit is kleding die je lang blijft dragen en waarin je je echt op je gemak zult voelen. Inti knitwear, dat is knitwear van topkwaliteit die is gemaakt met respect voor de tradities. Heel mooi!

Inti knitwear online

Je kunt de knitwear van Inti online bestellen in de webwinkel van Tally-ho. In onze winkel vind je kleding van de beste Nederlandse en buitenlandse merken, uit de laatste collecties en volgens de trends van nu. De kleding van Inti hoort daar natuurlijk bij. Kies je favoriete kleding en maak er een fantastische outfit van, Tally-ho maakt het mogelijk!