Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Komodo

Wie al vaker op zoek is geweest naar mooie fairtrade kleding, zal de naam Komodo vast bekend in de oren klinken. Dit Britse merk timmert al 20 jaar aan de weg en de naam Komodo is synoniem geworden voor eerlijke kleding die tegelijk modieus en stijlvol is. Komodo zit vol inspiratie, dat straalt hun collectie ook uit. Komodo werkt met eerlijke materialen (van bio-katoen tot bamboe) en in de verfijnde ontwerpen zie je de lange ervaring van dit modemerk terug.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De inspiratie voor Komodo ontstond tijdens reizen over de hele wereld, van Indonesië tot Europa. In Komodo komen alle indrukken samen: de schoonheid van de natuur, de stijl van de grote steden, de idealen van verschillende mensen – zo is een merk gegroeid dat een grote naam in de fairtrade-sector: Komodo. Bekijk hier ons aanbod Komodo-kleding en kies wat je 't mooist vindt....

Komodo kleding bestellen

Komodo kleding bestel je online in de handige webwinkel van Tally-ho. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze winkels in Noord-Holland, waar je deze en andere mode meteen kunt passen. In de webwinkel kun je met enkele muisklikken heel ons assortiment doorzoeken, op deze pagina zie je welke kleding van Komodo we voor je hebben klaarliggen.